Tester

TOPAZKLINIKKEN

MUSKEL-KRANIOSAKRAL TERAPEUT

KOSTHOLDVEILEDER


Tester (side under oppdatering)

Lurer du på om maten du spiser, kan være årsaken til dine helseproblemer?

Årsakene til våre helseutfordringer kan være mange. Alt fra feilbelastninger,  maten vi spiser, miljøgifter, medisinbruk osv osv.

Flere og flere opplever at man ikke lenger tåler alle matvarer lenger. Ofte er det vanskelig å identifisere hvilke matvarer man reagerer på fordi reaksjonen kan komme timer eller dager etter inntak. Ved å ta en matintoleransetest, identifiseres matvarer som gir reaksjoner og disse kan fjernes fra kostholdet for kortere eller lenger periode.  Du finner mer informsjon under fanene "matintoleranser".


Dessverre får vi ikke i oss nok vitaminer, mineraler og fettsyrer i vår vestlige kosthold. De siste årene er jordsmonnet utarmet pga økt bruk av kunstgjødsel. Dermed blir innholdet av vitaminer og mineraler i grønnsaker og frukt redusert. 

Vi har også ett kosthold med lite Omega-3 og høyt inntak av Omega-6. Ubalanse i disse fettsyrene kan gi helseproblemer. Du kan ta en test som viser om dine fettsyrer er i balanse. Les mer under fanen Fettsyrer.

Viktig!

Testene som tilbys erstatter ikke undersøkelser hos lege, men kan derimot være gode kompletterende undersøkelser. Forsikre deg om at det ikke ligger en alvorlig tilstand bakenfor dine plager, som krever medisinsk behandling.

Copyright @ All Rights Reserved