Tester

Matintoleranse: 

Lurer du på om maten du spiser, kan være årsaken til dine helseproblemer?

Årsakene til våre helseutfordringer kan være mange. Alt fra feilbelastninger,  maten vi spiser, miljøgifter, medisinbruk osv osv.

Flere og flere opplever at man ikke lenger tåler alle matvarer lenger. Ofte er det vanskelig å identifisere hvilke matvarer man reagerer på fordi reaksjonen kan komme timer eller dager etter inntak. Ved å ta en matintoleransetest, identifiseres matvarer som gir reaksjoner og disse kan fjernes fra kostholdet for kortere eller lenger periode.  Du finner mer informasjon under fanene "matintoleranser".FETTSYREBALANSE:

Dessverre får vi ikke i oss nok vitaminer, mineraler og fettsyrer i vår vestlige kosthold. De siste årene er jordsmonnet utarmet pga økt bruk av kunstgjødsel. Dermed blir innholdet av vitaminer og mineraler i grønnsaker og frukt redusert. 

Vi har også ett kosthold med lite Omega-3 og høyt inntak av Omega-6. Ubalanse i disse fettsyrene kan gi helseproblemer. Du kan ta en test som viser om dine fettsyrer er i balanse. Les mer under fanen Fettsyrer.

Mer info på:

https://www.zinzino.com/2006830090/NO/nb-NO/

Viktig!

Testene som tilbys erstatter ikke undersøkelser hos lege, men kan derimot være gode kompletterende undersøkelser. Forsikre deg om at det ikke ligger en alvorlig tilstand bakenfor dine plager, som krever medisinsk behandling.


Miljøgifter og cellestoffskifte

Finner du ikke utav hva dine helseplager skyldes? Svært mange kan ha nytte av å ta en test som viser om du har miljøgifter i kroppen. Du kan samtidig teste opptaket av næring i cellene dine.

Testen er en urinprøve du tar hjemme som sendes til EUBiotek for analyse. Når svaret foreligger, får du en nøye gjennomgang av nødvendige tiltak. 

Les mer her: 

https://eubiotek.no/cellestoffskifte-og-miljogift/