Kurs og foredrag

PÅ TIDE Å ENDRE LITT PÅ KOSTHOLDET?

Blir du syk av maten du spiser, men har utfordringer med å bytte kosthold? Lær hvilke matvarer som feks kan erstatte melk og korn i matlagingen.

Svært mange opplever helseproblemer som kan skyldes maten de spiser. Det er ikke alltid lett å finne utav, du kan lære mer i gratiskurset du finner i kursoversikten. 
Jeg selv har en del utfordringer med mat som ikke tåles. Veien har vært lang, men jeg syns selv at vi har ett allsidig og godt kosthold. Vi spiser lavkarbo og tar samtidig hensyn til mine allergier/intoleranser og Cøliaki.

Se mitt gratis kurs der jeg forteller deg forskjellen på en allergi og intoleranse - og om helseplagene du kan oppleve pga matintoleranser. 


Flere har oppfordret meg til å holde kurs - så nå er tiden inne.

Du kan følge mine kurs på web eller være tilstede i kurslokalet. 


Kursene lærer deg å lage mat uten gluten, melk, sukker og nøtter. Du lærer å lage brød, rundstykker, kaker, snop,
gode grønnsakeretter og mye mye mer. Selvsagt får du oppskrifter også. 

Møter du opp i kurslokale, får du smake på alt det gode som lages. Noe tenker jeg å lage på forhånd, mens dere skal også  bidra i matlagingen. 

Du finner oversikt over kursdager under fanen "meld deg på kurs her" Du må opprette en bruker og  velger ønsket kurs.

Webkursene inneholder videoer der jeg forteller og forklarer trinnene i matlagingen. Oppskriftene kan du skrive ut og ta vare på.

Ønsker du å vite mer om innholdet og tankene bak? Da melder du deg på gratiskurset " "Blir du syk av maten du spiser?"


Det vil også bli opprettet en egen facebook gruppe kun for deltagere på kursene. Her publiseres oppskrifter og retter jeg kommer på underveis. Av og til kan det også bli arrangert webmøte osv. 

SER JEG NETTOPP DEG PÅ KURS?