Kurs og foredrag

Utfordringer med å bytte kosthold? Lær hvilke matvarer som feks kan erstatte melk og korn i matlagingen.
Jeg selv har en del utfordringer med mat som ikke tåles. Veien har vært lang, men jeg syns selv at vi har ett allsidig og godt kosthold. Vi spiser lavkarbo og tar samtidig hensyn til mine allergier/intoleranser og Cøliaki.

Flere har oppfordret meg til å holde kurs - så nå er tiden inne.

Du kan følge mine kurs på web eller være tilstede i kurslokalet. 

Kursene lærer deg å lage mat uten gluten, melk, sukker og nøtter. Du lærer å lage brød, rundstykker, kaker, snop, gode grønnsakeretter og mye mye mer. Selvsagt får du oppskrifter også. 

Møter du opp i kurslokale, får du smake på alt det gode som lages. Noe tenker jeg å lage på forhånd, mens dere skal få bidra og være med på matlagingen. Du finner oversikt over kursdager under fanen "meld deg på kurs her" Du må lage deg en bruker og kan da velge kurs og melde deg på.

Ønsker du webkurs, velger du online kurs og velger selv hvilke kursmoduler du ønsker å ta først. Du får tilgang i 1 måned etter kjøp. 

Ønsker du å vite mer om innholdet og tankene bak? Da melder du deg på gratiskurset " "Blir du syk av maten du spiser?"

Det vil også bli opprettet en egen facebook gruppe kun for deltagere på kursene. Her publiseres oppskrifter og retter jeg kommer på underveis. Av og til kan det også bli arrangert webmøte osv. 

SER JEG NETTOPP DEG PÅ KURS?